Strike A Pose

Glee is the Bomb Diggity


Serpendipity

BLÖ vilken seg dag fylld av en massa håltimmar men det var aldrig tråkigt, vi hittade alltid på något att göra som att kolla på Copa De La Östra matcher och nu vet vi vilken klass vi möter. TAGGA:D

Nu när vi har så mkt i skolan har det triggat ett shopping beroende, jag blir seriöst överlycklig av att shoppa det känns så underbart. Mitt nästa inköp är en klänning från Bik Bok men igår när jag gick till Fältan med Tilda och Susanna hade dom inte min storlek(!!!!), så nu måste jag gå på en Bik Bok spree. Förra veckan ville jag ha den men nu....är det ett MÅSTE.

Serpendipity
Def: In general, serendipity is the act of finding something valuable or delightful when you are not looking for it.



Ps. Jag kanske borde börja med "dagens ord" istället för en låt?... eller så har jag med båda :)




Honey, I'm Home

Woho! Pappa fixade en laptop som jag kan använda. Jag tror att alla i världen vet att jag har fått datorvirus...och att tvn har inga kanaler-.- Men video och dvd funkar fint så nu är det slut på allt gnäll. 
Självklart minns jag inte alla underbara och mindre underbara happenings ni har missat men, det jag kan säga är hur förvånadsfullt beroendeframkallande att blogga är. Något hände och jag visste inte hur jag skulle få ut mina tankar (blaah) min hjärna blev väldigt rastlös/ over flow av tankar.
*Woooshh!* det känns redan lite bättre.

Kan ni gissa vem som har gjort den här låten?



Hot Date

Igår kväll var jag hemma hos Louise för att fira hennes 19års bday, tjejmiddagar är Aaawsome. Kvällens hot topic var ju självklart BOYS:D Jag la mig ganska sent igår så jag tyckte att jag var värd en hel dag i sängen, sen var det dags för middag som egentligen var alla dagens måltider i ett...breakfast+ lunch+ dinner= brunchinner? Vet inte hur det blir men skit gott blev det iaf. Cous cous med grönsaksröra with a hint of curry och apelsinjuice med grenadine.



Ps. Bildproj går inget vidare im screwed!


Some Thing Good Can Work...Out When You Quit Early

Mmmhhh en solig skön dag, det är awsome att sluta tidigt då man får mycket gjort. Dagen blir ännu bättre när man hinner hem i tid för The Tyra Show (tv3 har tydligen byt ut det mot Sex and The City), Top Model och How I Met Your Mother. Jag lyckades även göra en till sida i Ke häftet, baka chokladbollar (äntligen) och skissa lite och det är fortfarande ljust ute, it feels niiceee.

Min favorit reklam på tv just nu är Fanta reklamen, kan inte hitta ett klipp på det men låten är gjord av Two Door Cinema Club vilket är ett quinkiedink eftersom Evelina och Fredrik pratar om dom rätt ofta känns det som/ att det är ett skönt band namn som ständigt repeteras i mitt huvud. Nu kan jag hoppa på deras Hot Two Door Cinema Club Tamale Train:) Skulle lätt gå på deras nästa konsert!


Speaking Of Starbucks...

Okej, jag drack kaffe när jag kom hem vilket kanske inte var så smart. Nu sitter jag som en duracellkanning och pluggar kemi? Jag passar på att lägga upp en bild som jag tog på mina nya skor en tråkig kväll under lovet (Y). 
Nu ska jag försöka lägga mig men det är svårt när jag får rätt på alla frågor i övningshäftet Hollaaa!

                                 

Im Real

Stressigt much? yes MUCH. Jag vet inte vad jag ska börja med... bildprojektet går mycket bättre iaf men när ska jag hinna med det?!

Idag på väg hem såg jag nånting som verkligen stör mig när det gäller kvinnor till/ från jobbet. Jag fattar att det kan vara jobbigt att ha på sig klackskor hela dan men utav alla andra möjliga skor så måste dom välja det fulaste tränningsskorna. Fo reeal?!

Eftersom Youtube vägrar att fungera så länkar jag denna länk som jag fick av Saira istället, very nice.

http://eu.wrangler.com/bluebell/#/collection/0

Ps. Det nya Gossip Girl avsnittet = <3


Look What I Learned

Fyra låtar som beskriver dagens humörsvängningar; Dreamy/Soulful. Silly. Silly with a hint of Party Mood. Wanna crash a party/I dont need you beyotchh.

The Rolling Stones- Wild Horses


Depeche Mode- Just Can't Get Enough


Danko Jones- First Date



 


ANTVampire

Vet inte om det här räknas som spoiler men... dom här är mina favorit bilder från den senaste avsnittet av ANTM, äckligt snyggt tycker jag. Skulle vilja inreda min lägenhet så som i bilderna minus badkaret fylld med "blod" men killmodellen får gärna vara på köpet.



What's Happening Angel?

Förra lovet var jätte lyckat då jag fick mycket gjort (både plugg och hemma) så påsklovet ska bli minst lika bra. Idag har jag städat rummet och funderar på att ge mitt rum en makeover (igen), är inte riktigt nöjd än.
Anyways den kommande veckan ska jag....

- Göra klart min bildprojekt (ooh snap)
- Börja plugga Ke
- Göra Fy uppg
- Kolla igenom Sp?
- Ge ut mitt CV till minst ett ställe
- En self-makover kanske?
- Försöka sy något fint
- Lära mig några nya låtar på piano/gitarr...tips?
- Sketcha mera
- Självklart en blogg makeover! Den ser förjävlig ut

Noisettes- Every Now And Then


Less (Money) = More (Clothes)

Sp- "Försov mig"
Matte prov- SÖÖG
2nd handshopping med Camila- AWSOME. Camila hittade en webbsida där det står vart ganska många secondhand butiker ligger mha sin Iphone, dom flesta ligger på Hornsgatan i Söder (suprise suprise). Nu är jag nästan såld på att vilja ha en Iphone:D (om det inte vore för min högsta önskan att köpa en sideflip mobil med tangentbord<3) Anyways, ljag yckades hitta 3 plagg för ett mycket bra pris. Mina skuldkänslor över att jag köpte något åt mig själv minskades eftersom pengarna används till goda skäl(:
Vårsalongen- Jätte mysig och hot (hehe)

Woow creepy, pappa kom in nyss och frågade varför jag inte var på spanskan imorse. Hur visste han det tänkte jag, jag svarade att jag försov mig(a), tydligen hade Hiliana (min lärare) ringt honom på mobilen och undrat vart jag var nånstans. Visst, skola, viktigt, blablabla men ändå...

The Killers- For Reasons Unknown


RSS 2.0