You Couldnt Figure Out Dinner, So You Picked Up Something On The Way Home!

......If only. Tog återigen en liten sovstund idag som blev störd av Evelinas samtal, men det var lika bra eftersom jag vaknade till ordentligt och beslöt mig för att laga pizza till middag. muuumss!


Mousse Mousse Pour Martini

Här är länken för receptet på chokoladmoussen från i lördags, för att kunna se hela receptet måste man vara medlem fast jag är så snäll att jag postar den här;) http://www.matklubben.se/recept/smarrig_rosa_chokladmousse_23472.html

Jag gjorde min egen remix av recpetet; dubblade alla ingredienser, hade 200g ljuschoklad och 200g mörkchoklad i vattenbad och mikro en stund (då jag trodde att allt fuuckade upp), ingen karamellfärg/garnering och den sista ingrediensen (Choklad) fattade jag inte så jag skippade den.

Smarrig rosa chokladmousse
 För 15 personer

Ingredienser

4 dl vispgrädde
200 g vit choklad
4 äggulor
1-1 1/2 krmröd karamellfärg
Choklad

Gör så här

Vispa grädden. Bryt chokladen i bitar och värm den i vattenbad eller i mikrovågsugn tills den precis blir mjuk.
Rör så att den smälter.
Rör ihop äggulorna i en skål.
Tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
Blanda först i lite av grädden och sedan resten.
Rör i karamellfärgen.
Häll upp i små glas.
Låt moussen stå 2-3 timmar i kylen.
Garnera med choklad. Ex 1/2 bit noblesse choklad.

TTYN 17

Hej, jag heter Ciru och är sjutto--Muahahahha not for long! Idag har jag spenderat min sista dag som 17åring först med Hanna och sedan med pappa. Jag och Hanna gick till Fotografiska och checkade in 'Fashion' som var awsoome, synd att Evelina inte följde med *aheem*. Vi spanade lite också på personalen, två för att vara exakt så det var nog helt okej att du (Evelina) inte var där;) Skulle gärna åka dit igen btw.
Sedan blev det jakt efter en ny säng åt mig med papi, 120x200 ska det bli. Vi åkte till Barkarby och kollade i Jysk och Ikea där jag fann två sängar jag tycker om som varierar lite i s.k.a mjukhet, svårt val. På Ikea hittade jag även ett skrivbord som är jätte söt. Jag vill ha. Efter Barkarby åkte vi hem och degade framför tvn med glass, förvånadsfullt ville vi kolla på samma program också så det funkade super braa. 


Nu måste jag dra och fylla 18 vi ses! 

My Lost Weekend

Halloween helgen har varit väldigt händelsefullt och nog den bästa starten på ett lov, orkar självklart inte berätta om allt men det finns några highlights.

Fredag + Lördag
Jag och Evelina spenderade två mysiga dagar tillsammans. På fredagen var vi på Idol genrepet, käkade middag ute och avslutade kvällen hemma hos Evelina and dot dot dot! (skämtar). Oskar, Fredrik och Sofia kom förbi. Hoolllaaaaaaa!!









Lyckades även laga pannkakor a la Amerika (med riven äpple i) som blev tjocka, fluffiga och mumsiga



Söndag

Jag tänkte eftersom helgen började så bra, borde den sluta bra också. Tog mig till DC och dansade ballet (vilket var skit kul) och commercial (med han som också har wacking) it war hothothotttt.
Sen drog jag till min gamla vän K.Ks (aka Kris K) partay, han fyllde 18 för inte så länge sen. Kände inte många där men alla var trevliga....you gotta love the alcohol<3 fick desutom se en annan gammal klasskompis:) Det värmde lite


RSS 2.0