Barcelona Here I Come!

Då är dags att åka till BARCELONA!
"Men först alltid en dusch inte lukta usch". Sofias 18års fest var Awsomee. Vägen hem var det lite som en walk of shame. Har allt packat o klart men ändå kollar jag igenom allt var femte minut.

En låt för varje dag (typ)

Plastiscines- Barcelona


Princess Superstar Bab Babysitter

Beyoncé- Freakum Dress

Hot Chip- I Feel Better


Hasta la vista babes!:)


What Didn't Happen Today

What an eventful day- några i av oss i klassen hjälpte martina ett steg närmre till att vinna en privatspelning med Erik Hassle. Jag är inte lika crazy for him som hon är (tror inte att nån är det) men det var as givande att henne så glad hahahah *kisses*

Min dröm inatt var grymt nice; jag och Alexander Skarsgård sov skavfötter i en mysig lägenhet precis utanför 1ans busshållsplats vid nybrogatan. Men jag drömde om när jag skulle stiga upp ur sängen. Inget R-rated men ändå, vem skulle inte vilja vakna med A.S. brevid sig? Amen. Om han var klädd eller inte tänker jag inte avslöja... hehe;)

Ps. I vilket land är jag i om en vecka?!?! så taggad

Vampire Weekend- Cousins


Guten Tag!

Adorable!

Hahahahahaha



Goodnighttyy

I Wanna Be A Billionaire

The last few days not really worth mentioning. Jag och Trisha fastnade framför tvn i torsdags, Teen Moms på MTV är väldigt. väldigt. beroendeframkallande (haha) Igår var den segaste fredan på länge. Idag är jag Trishas +1 hos hennes syrras grillparty:)

Läste på Evelinas sköna musikblogg att Travis McCoy (från Gym Class Heroes) ska satsa på en solokarriär. Exciting! If good song writing could kill, Shazam!

Travis McCoy ft. Bruno Mars- Billionaire

Where's My Knight In Shining Armor When I Need Him?!

Pusta ut?....typ INTE!
Nästa vecka är det ganske många NP, ska försöka göra kemi provet men prioriterar matten såklart *suck*. Spanska redovisning, biologi labrapport och bild inlämning.
Det jag inte ska göra är en lista. Me + Listor = Bad Idea, det funkar aldrig och det slutar med att jag blir suur>:(
Men det absolut viktigaste nu är min outfit till läroverksfejdfesten (Im such a girl)
Bildgrejen blir nog ganska roligt ändå, ska göra glasyr i olika färger, kladda ner lite;) 

Och för att jag nyss har smsat med Evelina om hennes spanska redovisning om Enrique Inglesias blir inläggets låt...Hero
 

HairBow

Här får ni se några bilder från igår:]

   

Haha, har youtube stalkat Mika eftersom jag är super uttråkad och hittade det här klippet. We like his masqué no?


Lady Gaga- Money Honey

Last Night A Hero Saved My Life

Konserten igår var awsomee, jag svär på att IEG är mer estetisk än Södra och Östra kombinerat för att vara en vanlig Natur/Sam gymnasium. När jag kom hem var jag inspirerad och tänkte göra något "estetiskt" själv men jag fastnade framför tvn, mer specifikt Heroes. Visst Heroes började spåra lite, but it only takes one time then youre hooked (again).

Idag stannade jag hemma (gjorde inget av det jag borde ha gjort) och kollade på Heroes sen Vampire Diaries....sen Heroes....sen Vampire Diaries...sen bara Heroes (efter att jag kollade slut på dom nya avsnittet av VD). Nu kollar jag på Heroes. Ett till avsnitt sen går jag och lägger mig, I swear.

Har även lyckats göra en hair bow a la Gaga. Den kanske blir en del av min outfit på onsdag?



Lady Gaga- Starstruck

FreDay

Är trött, kollar på Top Model. Paratar med Trisha på mobilen och ska snart åka iväg till IEGs konsert. Jag har däremot inget emot idén att stanna hemma (hehe). Men nej. jag ska dit och stödja mina friends. Nu ska fixa något snabbt att äta. Adioos!

This Is How It's Done

Ciara is the bomb!
Ciara ft Ludacris- Ride


Ps. Jag fick tag låten som spelas i slutet av Gossip Girl (den var typ omöjlig att hitta) innan den hade kommit ut på en GG musik lista. Hur awsome är jag?
Pss. Imorn är det Copa match! Gaah!

Scanners- Salvation


Twister On The Floor, What Do You Say?

Oj start bilden är visst lite naughty:D Anyways jag fick ett gott skratt igår kväll och alldeles nyss



VideoPhoonee

Valborg, en tjejmiddag med mat, dryck, dans, en bruten penis(?), skratt och en seg söndag senare är det måndag igen.  
Efter skolan träffade jag paapa för att fixa en grej, vi hamnade på Söder och jag tänkte att det vore lämpligt att ta en sväng förbi Bik Bok. Dom hade klänningen och min storlek! (typ) dom hade bara i Large ...men det var faktiskt bättre än Medium, I like the oxygen. Me so happy! Nu är jag all set för resan till Barcelona.
Ända sedan jag har kom hem har jag försökt skriva Sv men det har inte gått så bra>:( Och imorn har vi Ke som jag börjar tycka är en pain in the ass. *Weiii*


alonzolerone brukar alltid ha sköna och livliga kommentarer på musikvideon. Enjoyy


Beyonce ft Lady Gaga- Video Phone

RSS 2.0