The 88 (Physics Problems That Wont Solve Themselves)

För er i klassen som tar rast från fysikpluggandet och tittar förbi så upptäckte jag ett band (från ett O.C. soundtrack) som gör skön pluggmusik, The 88. gogogo!


WWSW = What Would Serena Wear

Har svårt att fokusera på plugget när jag bara tänker på Gossip Girl (och Californication). Kunde heller inte sluta tänka på Serenas outfit under hela av förra veckans avsnitt. Meeow

Jacka: Emilio Pucci metallic jacket spring 10 . Top: Joie Saunders metallic stripe tank top . Byxor: Tibi spring 10 . Shoes: ?!?!?
 


One Man's Trash Is Another Man's Treasure

I lördags var jag först på min kusins baby's dop (som var den sötaste lilla grej jag har sett), mumsig smörgåstårta och mumsig tårta blev det till lunch. Sen fick jag skjuts till horstull av morfar min där jag lyckades fynda rejält på Vintage Mässan. När jag var klar hängde jag med Saga och Jessi i stan ett tag och åkte sedan vidare hem med Saga för lite myyss.





Click Your Heels Together Three Times

Klassen åkte från Påta idag, hemma 3 timmar senare. Jag och Tilda kom på att vi kunde lika gärna ha åkt till London på 3 timmar och med den totala resetiden landat i Spanien, suuuurt. 
Tvingade pappa att åka till Björnbodahallen för att hämta mina skor *hohohoo* kände mig lite skyldig ett tag men jag har inte fyllt 18år än, tuff shiat papi. Jag känner mig ganska fetch nu när jag sitter i shorts, linne, skjorta och skor. Nu jeevlar ska jag gå lägga mig, Eng C kl 8 here I come half alive.



Should I Be In Love Today?

Richard Burbridge




"Life Isn't Fair So Why The Hell Should Project Runway Be"

- Anthony Williams. Skön dude

Under helgen hade jag en Project Runway marathon. Underbart såklart men jag har inte kollat på finalen än.
I måndags fick jag mina skor från H&M<3 men....i storlek 36 så jag måste skicka tillbaka dom och vänta igen. grrr.
Nu har jag officiellt kommit igång med mina danskurser, House på måndagar, Modernt a la tisdagar och Wacking idag (onsdag) cant wait! Jag kännde också hur otränad jag har blivit under sommaren vilket nu påminner mig om att byta till en lättare House kurs, för att den jag hade i måndags möördade mina ben och jag hänger inte riktigt med:) 

Lyssnade på den här gamla godingen igår kväll. Nu ska jag "plugga". Laterrr


Lanvin + H&M = My Dream

OOH MYY GODD! Läste nyss att Lanvin och H&M samarbetar med varandra det här året, kollektionen släpps 23 nov. Jag fick seriöst tårar i ögonen, no joke. Jag röstade på Lanvin i Glamours "vilken designer vill ni att HM ska samarbeta med i höst" poll och det var inte många som röstade på det då men vi VANN ÄNDÅ muahahha! Im psychic8) Och att jag såg början av den nyaste säsongen av Top Model grät jag typ av lycka. I like fashion? Like no Shit. H&M har ännu inte lagt upp bilder på kollektionen men jag var inne på Lanvins hemsida and it looks gooooooood (jag antar att det blir något från Winter 2010?)
Nu blir det kladdkaka och mer top model:)



Ps. Min blogg....vad händer?! den behöver en makeover. usscchh:)

Oh!Oh!Oh! Guess What I Did

WOHOOO!! Idag beställde jag hem mina shoes made in heaven från H&M. Jag får dom typ nästa vecka. Cant wait! Here they are! *Mmmmmmmm* För övrigt har jag dansat wacking två dagar i rad och redan nu har jag svårigheter att flyfta min Anthon Berg Marcipan till min mun. Ouch. Men totally worth it, har inte mått så här bra på länge:)


Movie Night Goes Tv Games Night

Wohoo! Jag blev räddad från att sitta hemma och kolla på film hela kvällen, jag ska däremot spela in The Devil Wears Prada<3  Snart drar jag till Trishas + boyfriend, vi ska spela tv-spel och baka något gott:) Laterzzz


Good Morning Gilmore Girls

Goooood moorin:)
Imorse lyckades jag återvända till min gammla helgrutin av att vakna vid kl10 och ligga i sängen när jag kollar på Gilmore Girls<3 (ligger fortfarande i sängs *mmhm*)
Vad händer idag då? Vet inte....tänkte träffa trisha men hon har inte hört av sig så jag får se om det blir av. Annars visas det sjukt bra filmer på tv idag, några som jag har sett tidigare och  några first-timers. En lista?kanske? Jaa okej då! 

17.10-18.00 6an Bring it on 4: in it to win it
18.10-20.00 5an Elektra
20.00- 22.00 4+ Finding Neverland
22.00- 00.00 4+ The Devil Wears Prada
00.10- 2.30  3an Batman

Nu kollar jag på Notting Hill DVDn som jag fick på köpet när jag köpte Cosmopolitan (scoore!) Brittiska rom-coms, Id die for them<3 Snart blir det brunch, kanske något från den mumsigaste bloggen jag har läst Filibbaba!.


He Is Don Draper Sexy

Wohooo! Jag <3 september! Varför? Jo, för att alla mina underbara serier har premiär då. Jag gjorde en lista som jag tänkte dela med mig av;)

America's Next Top Model- 8 sep
Vampire Diaries- 9 sep
Gossip Girl- 13th sep
How I Met Your Mother-20 sep
Greys Anatomy 23
Californication- 27 sep
Glee- 9 sep?!?
Skins- ?!?
How To Make It In America- ?!?

AMEN!

Idag: hade jag en lektion, pendeltågen var jobbiga och lyssnade på pappa när jag pratade om politik i en timma (but I asked for it). 
  På vägen hem fastnade jag i pendeltågstrafiken igen och kom på ett nytt sätt att beskriva vissa killar på, "He is Don Draper sexy". Man kan ju säga att en kille är "sexig", "snygg", "söt", "handsome", "yummi"...etc och enligt mig är dom adjektiven helt olika, inga av dom är bättre än det andra. Så för er som kollar på Mad Men vet exakt vad jag pratar om. Än har jag inte träffat någon som kan leva upp till det namnet men den dan kommer. RAWR


RSS 2.0