MiddleDayShopping

Blää orkar egentligen inte skriva så mycket, ville bara visa det jag hade lyckats fynda under den ovanliga dåliga mellandagsrean. heeere you go



Jacka- Carlings. Tjocktröja- Bik Bok. Linne- Bik Bok. Pattern Making In Fashion- Urban Outfitters. Oversized tshirt/klänning!?- Weekdays. Och min underbara nya lakan från Ikea *mmmmhmmm*

Måste påpeka hur skönt det var i den första Weekday affären, du vet den som ligger runt hörnet av American Apparel? Nej kanske inte, alla har typ glömt bort den och stället är inte ens i nära att vara lika stor som den på Drottningatan.

C's Palace

Sedan måndag har jag gjort en massa mumsiga grejer, förutom att sova till k 3 varje dag så lagade jag den godaste Ceasarsalladen någonsin.ever! Nästa gång ska jag göra x10 så mycket, YUM! Så fort jag vaknade ringde jag pappa och bad honom köpa ingredienser och när han väll kom hem gick han ut igen och jag fick vänta sjukt länge på hans comeback. Ogilla!

Bloggar gärna lite mer om mina dar men nu måste jag göra mig i ordning, ska träffa Ari för lite vandring i Fältan och mysa med film och fika hemma hos henne;)




Roy La

På onsdag träffade jag Sannaz för lite vandring i stan, shopping och fika. Efter stan tog vi oss till Sci-fi bokhandeln i Gamla Stan. jag trodde aldrig att jag skulle träffa någon annan som ääälskar stället lika mycket som jag. Insåg även hur många uppföljare på mina favorit böcker jag har missat, kanske borde beställa hem typ... ALLAA (jaavet nerd alert).
Byxorna jag köpte blev en del av kvällens outfit till La Roy, jag tyckte att det var skit kul ju mer jag tänker tillbaka. Vilka craazy människor man träffar på! Och på stället vi drog till innan drack jag det godaste drinken everrr, seriöst oslagbart. Det var en av bartenderns egen mix "off the menu",  tänkt dig...någon whiskey liknande smak goes passionsfrukt goes sprit och sen tillbaka till en passionsfrukt smak som håller sjukt länge + en ganska skummig yta *muuumss*. När det roliga tog slut åkte jag och Evelina hem till henne och morgonen efter åt vi lite frukost och kollade på tv. Jag erkänner....Brooke Knows Best är faktiskt ganska braa8) Är inte så förvånad egentligen, faller alltid för MTVs reality shower. oops i did it again. Och hennes hund! jag är sååå kär (även om han dreglade på mig)<3 sötis

 
Top- Ett random linne. Halsband- H&M. Kavaj- Vintage (suucks to be you!!). Byxor- Indiska.  

JulFreakinLov!

Sista jullovet alltså, den firade jag med några i skolan på Texas Burger, muumsss! Och vilken äckel kille som jobbade där!! " tjejburgare"... bara för att jag och Evelina inte var hungriga nog att ta var sin. Sen ett " hejdå ungar" när vi drog. muchas gracias muchacho. Jag tycker vi drag igång ett tjejgäng och beställer dom största hamburgarna + en pitcher var!?

Idag åkte jag och Evelina till Barkarby för lite shopping på IKEA och några andra ställen. Hon hittade en massa saker och jag fyndade gaalet! Twilight för (60kr!!), hudkräm och två mysiga sänglakan. Tisdagsmys? I think soo

Juste! lånade en systemkamera från skolan, nu blir det smexiga bilder



 


Pocketful Of Sunshine

Euuuughhh!! har varit hemma sedan torsdag och nu är jag uttråkad. Tänkte göra historia men glömde anteckningarna i skolan, ooh well, kollar på filmer istället. Jag såg Easy A, Eat Pray Love, I Love You Phillip Morris, Going The Distance, The Social Network och The Runaways. Alla var sjukt bra!
Nu vet jag inte vad jag ska göra, kan inte direkt påstå att jag vill till skolan men hell to the naw att jag ska stanna hemma en dag till. Börjar bli lite deppig du vet, när man är ensam med sina tankar allt för länge.

Hur som helst. Ska se The Breakfast Club för 10000:e gången (cant get enough) sen sover jag


Chocolate Therapy

Sedan min reunion med bloggen har jag bakat muffins. yuuum!





Nu kollar jag på The Social Network, me like

It's A Sign

Okej. Så. Det var inte meningen att ta en lika lång paus som jag gjorde men jag var faktiskt varit riktigt riktigt sjukt upptagen med allt (parttyy partyy parttyyy). Förskylningar brukar vara det som triggar folk att blogga, jag har ändå inget för mig på dagarna och nu känner jag mig en aning piggare.
Mina förskylningar sker på samma sett varje gång.

Steg numero uno. lite krasslig
2. låt mig döööö
3. halsen mår bättre men nu får jag täppt näsa vilket leder till att mitt huvud tycks väga 1 ton
3. *ahem* *achooooo* *sniff sniff* 
4. *ahem* *achooooo* *sniff sniff* x10. å andra sida får jag en sexig röst a la Phoebe Buffay
5. (idag) sexiga rösten håller och jag mår såå mycket bättre

Dont worry, det kommer fler inlägg;)

RSS 2.0