Always Home In Time For Tyra

Yayyy idag kom jag hem strax innan The Tyra Show (like omg waww!) och ingen var hemma så jag har chillat i soffan i knästrumpor, linne och pappas stora lumberjack skjorta. Dessutom fick jag äntligen äta en bit av min kladdiga turkiska sockerkaka liknade grej som jag har längtat till hela sedan jag kuuuuutade till bussen imorse (som tur var, var busschaffören snäll och väntade några sekunder så att jag hann). YUM! 

Hur som helst så hade Tyra grundaren till flashmob teamet, Improve Everywhere med i programmet, så jag tänkte lägga upp några youtube-klipp som jag tycker är bra:D




This one is for Martini;)



Heeere Bloggy Bloggy, Moma's Back

Jag och mina kära läsare tyckte att det var dags för mig att börja blogga igen så here I am!

Sitter i köket och bakar...någonting....Sockerkakan(?) (som pappa tror att det är) är snart klar och då ska glasyren börja tillagas. Men först ska jag lägga kameran på laddning så att jag kan ta mysiga bilder av min kaka(?) imorn. Hittade iof en bild på google när jag sökte på recept namnet "turkish yogurt dessert" och fick något liknande, SCORE!

Nu har det gått några timma sedan jag var klar i köket. Kul att jag nästan brände sönder kakan pga bloggandet och jag var inte klar med inlägget så därför fortsätter jag. Egentligen har jag inte så mkt att tillägga, läste nyss mitt schema och såg att jag hade psykolgi kl 8 imorn (weeii!...like not) Ska nog lägga mig nu:)

Tata

Ps. Var det nån som såg på Sex Eduaction på 3an idag? kommer nog få mardrömmar om penisar nu hahah....


RSS 2.0