Le Blog Is Under Construction

Har svårt att bestämma mig hur bloggen ska se ut, hmmm.
Kollar på 10 Things I Hate About You, älskar scenen när den här låten spelas:)


Semisonic- FNT


Girls Just Wanna Have A Good Nights Sleep

Torsdagar är den sämsta dagen på veckan. Delvis pga jag har dans på onsdag och kommer hem sent= trött på torsdag och bara för att (en annan teori a la Ciru). Lyckades försova mig en aning men hann till skolan i tid (tack igen Evelina) och hade tur med bussen/tåget. När jag kom hem behövdes en powernap på 3 timmar och lite Vinyl 107, "I Want To Break Free" by Queen är den bästa tagg låten och "Girls Just Wanna Have Fun" by Cyndi Lauper.
Imorgon blir det en Cyndi inspirerad hårfrisyr;)

Ps. Nu Måste jag göra mina ind. val, glömmer hela tiden!


Lets Not Get Physical

JAG FATTAR INTE fysiken. Kollar på Nip/Tuck och Community istället. Blää

Hot Chip- The Warning


First Train Home

Har jag tur eller vad? Om man inte har bott under en sten (det vore iof ganska lämpligt just nu) vet man att det är väldigt häktiskt med SL traffiken, men det har gått rätt bra ändå idag blev dock obehagligt tryckt upp mot tunnelbana, pendeltåg och buss dörrar *mys*
 Har verkligen ingen lust att åka till skolan imorn... Men imorn börjar min första lektion 11.10 (IGEN) då är det bara Ma, Eng och Bi (läxtest som jag inte orkar plugga till just nu).


Läste (Paradise) Catjas idag som jag tycker postar asköna låtar, så jag snor hennes idé och tillägger videon.
Det jag gillar med Rihanna i videon är att man ser lite av den gamla Rihanna som hon var när hon startade som artist (Pon De Reply etc) den är så SKÖN, den får mig att vilja dansa Dancehall, Dutty Wine, Tambourine, Sunlight. We like. And Goodnight



Everybody Point To The Exit


I'm Not Surprised

Två sköna låtar som är den raka motsattsen till varandra.
500 Days Of Summer har bidragit med många nya låtar. We Like. (Då menar jag bara första låten)





23.23

På morgonen (kl 10) sken solen så skönt in i mitt rum, det ända osköna var hur varmt det blev men jag klagar inte när det är vinter. Snön från taket blåste ner och det såg ut som glitter, helt underbart!
När det blev lunch dags lagade jag couscous med stekt falukorv, låter konstigt? nejdå,

Typistkt att man har hela dan på sig att "plugga" men ändå sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva som en sammanhängande text till torrnåls bilden (at the eleventh hour, litterally)


Sunday Morning Snow Is Falling?

Idag lyckades jag även få tag i Paolo Nutini och She and Him (Zooey Dechanels band. Hon spelar Summer i 500 days of Summer) nya album. Men av nån anledning vill inte Lily Allen och She and Him importeras till itunes *grr*
Paolo Nutinis album rekommenderas mucho, man blir så glad och chillaxed av hans låtar. Jag har inte lyssnat på dom andra än men dom är säkert jätte bra. Har även lyssnat på svenska artister som Timo Räisänen, Familjen och Tingsek (don't we love them boys) Jag älskar att i Timo Räisänens låt "16" sjunger "Im not what I used to be, a Duracell kanin (Thats energy in swedish)" Awsomee

Det blir en härlig video istället för en låt. Låten i videon är av She and Him, good yes?
Ps. Det tog mig en evighet att fatta hur man lägger upp en video, så nu måste ni kolla på den
Pps. Mitt rum känns mycket fresshh *wiho*


I'm On A Roll

Idag bröt jag min teori (Om man vaknar efter kl 12 blir dagen seg och tråkig) speciellt om man vaknar kl 15, men jag var så himla trött därför sov jag lite extra *Because I'm Worth It*. Dagen har blivit ganska lyckad ändå har hunnit äta brunch, städa rummet och tömma onödiga saker från en av mina drawers (skåp evelina?) och klockan är bara strax efter 15.00:D Och så är jag ensam hemma vilket innebär hög musik *woho!*

Ps. Om ni inte har lyssat på den förra låten jag rekommenderade i förra inlägget gör det nu!

Imogen Heap- First Train Home


Freeday

Idag var det den första matte D provet väldigt skön..t att det är gjort. Gick sådär bra men enhetscirklen wtf?!
Efter provet gick jag Martina Susanna och Sofia till Scorett i Fältan och köpte en Delicatoboll (5 för 20kr) sen gick vi tillbaka till skolan för att äta lunch. Vår nästa lektion var bild och jag kom äntligen på en ganska bra idé för vad himlen.
Det här inlägget är lite onödigt då inte mycket hände idag men det är jus fredag och jag har inget bättre för mig.
Har nyss pratat med min käre Albin via Skype som var underhållande och gav bra sällskap. Att prata med honom var nog dagens höjdpunkt (om inte att hinna precis med buss 42an från Fältan till Skeppargatan räknas). Jag lyckades få tag i Lily Allens och Imogen Heaps nya album och några Miike Snow låtar<3 Än så länge lyssnar jag bara på "First Train Home" av Imogen Heap den är så himla bra, speciellt om man har läst storyn bakom låten<3
Imorgon är jag hemma och jag ska försöka inte slappa för mycket, jag vill ha lite mer ording i mitt rum. Kankse lägga upp något kul här också;) Men nu borde jag gå lägga (snart) innan jag blir hungrig, sen blir det awsome brunch imorn xxx

Ps. Vet ni hur disraherande det är att ha samtal på skype, chatta på msn, sufra och blogga samtidigt?!

Miike Snow - Black & Blue (Jaymo & Andy George Remix)


ThunderStruck

Konstigt Konstigt, igår (tisdag) trodde jag att det var måndag och idag (onsdag) känns som en torsdag

Idag var det en ganska bra dag bortser från själva lektionerna, min klasstid med några i klassen var ganska mysig också och jag ser fram emot vår nästa rendezvu för att se om det har blivit några förbättringar i våra skoldrivna liv. Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite, sen var det dags att åka till Skärmarbrink för att äta middag med mina två kusiner (i Sverige) med ett av doms barn och mina morbröder (min kusins ex-man rankas väll som en morbror tycker jag, nära nog iaf). Min morbror blev nämnligen en farfar ganska nyligen, min kusin fick en son som heter Lucas, ååh han är så himmla söt. När morbror nr 2 visade mig ett videoklipp fick jag verkligen försöka att hålla tårarna tillbaka haha :') Min andra kusin som redan har en dotter på 6 år arbetar inom ekonomi så jag fick lite råd om vad skulle välja för 50p kurs, det var mellan företags ekonomi eller marknadsföring men nu har jag bestämt mig för att ta marknadsföring. Hasta la vista Matte E!
Nu läser jag "Till Damaskus" av Strindberg, den är ganska bra8)
Jag funderar på vilken skoldag är värst. onsdagar då jag har Sp, Ma, Fy och Sv eller torsdagar då jag har Fy, Ke, En, Sv, och Bi? 

Jag har lyssnat på många bra låtar denna vecka så jag skriver ner dom som går på repeat just nu.

AC/DC- Thunder Struck
Kid Cudi ft MGMT and Ratatat- Pursuit Of Happiness
Lady Gaga- Starstruck och Bad Romance


Jag Vill Inte...Jag Måste

Jag vill verkligen skriva därför sitter jag och bloggar, gör spanska och svenska samtidigt. Det är passion det.

Idag var det en himmla skön dag; hade sovmorgon till 11.10 tack vare min awsome resultat på kemi läxörhöret. Jag vaknade imorse och solen sken medans jag lyssnade på Vinyl och gjorde mig i ordning. Min engelska presentation gick jätte bra (kanske bästa hittils?) det var väldigt skönt att få det over and done with, jag kanske går (nästan) först vid varje presentation aka en Martina (som jag har nämnt det till;))

Efter skolan åkte jag till IEG för att träffa Saga och som vanligt stötte jag på andra underbara människor. Jag och Saga hade tänkt ha en study date men det slutade med att vi gick till 7-11 för att köpa en semla med Fatima, Robert och Matilda. Sen blev tiden ganska mycket och Saga hade dans om 1.30 timmar så vi beslöt oss för att åka till BA och chilla där. Vi fick sällskap av en gammal klasskompis, Kristoffer<3 det var grymt länge sen vi sågs men det kändes helt rätt ändå (hur lame det än låter). Och när vi skulle dra hem såg en till kompis som jag inte har sett på länge på tvn i kafeterian som visar den stora danssalen, en stor afro och en färgstark tshirt det kan inte vara någon annan än Lamin<3 Honom kommer jag se på onsdagar sen också(:

Så nu har offrat mina studier och sömn till det här. För en skön dag bridrar jag med en ännu skönare låt.  zZZzz
Ps. Fatima, you are so embarrasing!!... <3 omg

Lily Allen- Smile


TGIF

Legend of the Seeker började idag!:D Såg fram emot premiären och jag kände på mig att den skulle vara bra. Redan efter 2 min var jag hooked dels pga deras awsome slow motion effekter och 5min senare var jag ännu mera intresserad när man såg huvudkaraktären med bar överkropp ;) Men mer seriöst, så är jag glad över att tv6 inte har köpt in en rikigt sci-fi serie som inte går att följa (stargate, battlestar) Legend of the Seeker är mer åt fantasi hållet vilket är nicee. Tjejens klänningar var inte så fit for fight dock men dom såg snygga ut i slow motion iaf.

Mina fredagar burkar vara min estet dag där jag spelar lite piano, gitarr eller ritar. Just nu ska jag börja på min nya sketch en beauty shot av Tyra Banks, wish me luck. Jag kollar på The Prestige också, första gången jag såg den fattade jag noll och Susanna förklarade ganska nyligen om vad som händer i slutet men jag var helt lost.

Och tydligen ska mina lördagar se ut så här framöver; städdag.  Jag och pappa var i köket när han nämnde att i kalendern som är upphängd på väggen står det att på lördagar (eller nån annan dag) är det städdag då alla ska städa sitt space. Som tur är tar jag för det mesta bara hand om mitt rum . Men ändå, how anal is that? Det är nästan stört nördigt.

Men imorn ska jag plugga under dan sen blir det film kväll hos Martina:)

Sara Bareilles- Love Song
Ryan Adams- Wonderwall (Cover)



No Good Ever Came From Keeping Someone In The Closet

Idag är inlägget dedikerad dedikerad till Susanna;)

Jag har hamnat i en ond cirkel; Igår kom jag hem och var jätte trött så jag bestämde mig för att sova i 30 min...30min blev 4 timmar och när jag vaknade var klockan nio. Jag gjorde lite matte och två timmar senare bestämde jag mig för att sova fo real...men det visade sig att jag inte kunde görde det eftersom jag blev ganska pigg
Idag var jag ännu tröttare för att jag inte kunde sova så tidigt igår kväll därför var helt omöjligt att motstå min underbara säng när jag kom hem. Så. Imorn kommer jag vara trött (även om jag och Evelina ska ta en sovmorgon;))

Sen efter skolan skulle jag till Slussen till en affär men först behövde jag ta ut pengar uppe på Götgatan. Bankomaten ligger ner för backen på andra sidan bort mot vattnet, kan ni gissa hur hallt och slaskigt det var? Ohnoo. Det tog mig typ 15 min att ta med 10-20 meter + en massa halkningar.

Gross me out! Idag på väg hem tog jag tunnelbanan till Vällingby och när jag nästan var framme upptäckte att mannen som satt tvärs emot mig sat och typ slickade sig om läpparna (mot mig?) jag vågade inte direkt kolla haha men i spegelbilden såg det ut att hon gjorde så:/ Så jag låtsades hoppa av tåget och satt mig nånstans bakom honom istället, då såg jag att hans ögon var stängda också WTF?!

Idag var det inte min dag. Som tur är finns det sköna låtar som får upp humöret igen:)

Ps. Where's my tweezers!?
Pps. Nya avsnittet av Ugly Betty var så himmla bra! Vilket sammanträffande att jag lyssnade på Maneater ( av Hall & Oates) idag

Hall and Oates- Maneater, Rich Girl, You Make My Dreams Come True


Måndag?

Igår var det studiedag därför känndes idag som en måndag, men dagen var helt awsome ändå!
Imorse gick allting som planerat; bussen kom i tid, tunnelbanan kom i tid, det var ganska tomt på tunnelbanan (30 min extra sömn *YES*), kunde ta min tid att gå från Stadion till skolan.  Sen går det ganska bra i skolan också, matten har ett stort WTF stämpel på men det funkar, gjorde lite matte när jag kom hem och Spanskan går det faktiskt ganska bra. Det ända som är skit är fysik.
När jag kom hem såg jag att 3an har börjat visa Sex and the City från säsong 1 igen! Två avsnitt om dagen...som jag bara hinner se på ons/tors och fredagar kom jag på nyss.

Nu ska jag gå lägga mig med hopp att imorn blir minst lika bra:)
hollaxxx 

Shakira- Did It Again


Happy Bloggaversary!

Nu har det gått en månad sedan mitt första inlägg:)

Idag var det en helt okej dag. Kom till sist på en idé för bild uppgiften även om den inte är riktigt det jag hade tänkt från början, kul. Dessutom ligger jag typ en vecka efter så jag måste nog (försöka) sketcha lite hemma. Okej jag ångar mig...det var faktiskt en underbar dag eftersom jag och Evelina gjorde skit bra ifrån oss idag under kemi labben *highfive* 

Imorn är det studiedag! Men det blir inte mkt chillaxing. Evelina ska komma hit ganska tidigt typ kl 10 så att vi kan fortsätta med våran dans.  Och sen plugga lite matte om jag nu råkar bli ett geni under natten ha.ha.ha

Den här låten är grymt bra, lyssna!

Kid Cudi ft. Vampire Weekend- Cudderisback




RSS 2.0