ABDC

Kollade på America's Best Dance Crew maraton under helgen och blev sjukt danssugen som vanligt. Men ännu igen var jag allt för lat för att ta mig till DC...jag har verkligen ingen självdisciplin. För att kompensera har jag i stort sett pluggat hela dan, så jag tar tillbaka det jag sa om att hatar listor (nu när det känns sååå bra att kunna bocka av saker från min "To Do" lista).

I fredags spontanfikade jag med Evelina och två av hennes kompisar vilket ledde till flera väldigt roande sms efteråt;) jejejee (jag vet, lite internt där men wateverrrr)
 
0.36-1.12 sick sick sick



Nu måste jag varva ner och sova. Xxxxzzzzz

Mhhhh Olive

Är kär i Robins (från How I Met Your Mother) olive gröna blazer från Elizabeth and James. Den kan bli min för endast 2625kr....yeah riiight

 Elizabeth and James 'James' Sharp Shoulder Jacket

Sh-Sh-Shoessss

Nu börjar det bli kyligt i mina Converse, därför måste jag köpa nya skor/hitta mina gamla (och så är det alltid roligt med nya skor hehe). Alright, beslutsångest much? typ JAA
Boots från Skopunkten.com
  Hmmm Evelina, det är väll dom här du har va?8)


Känga från Skopunkten.com
 


Känga från Skopunkten.com



 

Dinsko






 


Curry Curry

Är jag mätt eller bara äcklad av min mat som jag lagade nyss?  Currypasta är inget att leka med. Enligt receptet skulle man ha 4 msk men ärligt talat, ingen vill ha så pass stark mat *puuuuh*        

                                                 Asiatiska äggnudlar med kokosmjölk och gröncurry
...men det blev helt okej när jag ösade på med salt. Om ändå min maträtt liknade något som på bilden, pfffffff


Sunday

Jag hade bra och produktiva planer för idag, jag skulle vakna vid 9 åka till DC och dansa Wacking sen åka hem och må bra, duscha, äta, plugga men nej. Vad har jag gjort istället? Vaknat kl 10.30 (skulle ha sovit längre men jag svär på att något bet mig i armen så jag flög ur sängen på 1 sekund), ätit och nu sitter jag i vardagsrummet och degar till VH1. Frågan är om jag ska upp till mitt rum och plugga en stund och sedan komma ner men det är svårt att att låta sig själv till bara EN låt till, just nu lyssnar jag hellre på random och nästan alltid bra nya låtar än mina spotifylistor som jag kan utan till....

Sad sägs om detta, när nästa skit låt spelas så springer jag upp. Jag lovar.


Little Dragon- Twice

En låt från dagens avsnitt av Grey's Anatomy av det svenska bandet Little Dragon. Deras musik är lite electronic/synthpop, I like mucho. Det är låtar som den här som får mig att önska att jag var skit bra på moderndans, jag vill liksom rulla runt i en stor hög av bomull. (inte för att det krävs speciella kunskaper men ni fattar)



Ps. Martinaaa nu får du hålla i hatten din, för nu stormar det in en massa inlägg;)
Pps. Det finns igen chans att Fatima eller Saga läser detta inlägg men för helvede kvinnor svara era mobiler daa!?


13/10

Någon som kollade på när Will Smith och hans familj gästade på Oprah? Vilken snygg och smart familj. En sådan ska jag ha, det enda som saknas är en heting till make barnen skippar jag gärna:D

Vi har inget plugg men ändå känns det som att jag har mycket att göra och på något sett blir inget gjort (det stör jag mig otroligt mycket på), därför kan jag lika gära ta mig till DC och dansa loss. Jazz blir det idag där vi ska fortsätta på en koreografi till låten Vanity av Christina A och beroende på om jag orkar komma sent blir det Dancehall och Wacking också.

Dagens outfit förtjänar att hamna på bloggen

                                     
Christina Aguilera- Vanity

Suit Up!

Imorn är det International Suit Up Day. Dont ask. Just do it;)

Barney Stinson - barney-stinson wallpaper


Hysteric

Jag är lika förvirrad när det gäller att passa tider som Serena i det senaste avsnittet av GG (Evelina vet vad jag pratar om). Förra veckan var jag sen varje dag och som det ser ut nu så är den här veckan inget undantag. Min teori (om mån/tisdagens förseningar) var att mobil väckarklockan inte funkar men under hela kvällen så har jag gjort flera test larm och dom ringer när dom ska....jag fattar inte. Är det möjligt att jag har sovit förbi 10 snoozes?

Seriöst Evelina, jag får inte den här låten ur huvudet!:P


PH At Night

Ser man på....
Jag är såå trött. Men det går inte att sova. Dagens Paradise Hotel visas nu igen så varför inte kolla på det (tydligen så måste man betala för att se avsnitten, snålt TV6, snåålt).

Dansade House idag, såg Idol-Geir på vägen hem (cooolt!) och var allmänt vimsig och råkade därmed ta en sovmorgon till kl.13 *oops*. 

Hope You're As Good As You Look

Kom nyss tillbaka från Konsum där jag handlade kokos för att baka min mumsiga kladdkaka med kokosbotten recept. muuums! Förhoppningsvis kommer min likna den på bilden.
 
Kladdkaka med saftig kokosbotten


Kokosbotten
50 gram rumstempererat smör
2 st ägg
1,5 dl socker
200 gram kokos
1 tsk vaniljsocker

Kladdkaka
100 gram smör
2 st ägg
3 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

  • Sätt ugnen på 150 grader.
  • Smörj och mjöla en rund form som är ca 25 cm i diameter.
  • Rör ihop alla ingredienser till kokosbottnen. Tryck sedan ut smeten i den runda formen, se till att den ligger jämt över hela bottnen.
  • Börja med smeten till kladdkakan. Smält smöret och ställ det sedan att svalna av medan du vispar ägg och socker pösigt.
  • Rör ner det smälta smöret i ägg- och sockerröran.
  • Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner dem i smeten.
  • Häll smeten för kladdkakedelen på kokosbottnen, sprid ut den med en slickepott om det behövs, så att den täcker hela bottnen.
  • Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 35 minuter. Kakan ska inte vara helt fast/färdiggräddad. Låt svalna helt innan servering.

  • Jag är nog den enda personen som går till affären kl 18 på kvällen i stövletter men jag hade iaf en bra anledning....för att gå in i dom lite;) Nu ska det bakas!

    RSS 2.0