A4

Sitter och brainstormar förfullt efter en idé till min reklambild (som ska vara inlämnad imorn), så jag har sökt lite på google efter reklam och hittade en mysig länk till en kamera reklam. Önskar att jag kunde tänka på något lika kreativt men med ett/flera A4 papper att sälja blir det nog inte så....

Okej. Nu fick jag samma problem med youtube som sist, jag länkar istället.
http://www.youtube.com/watch?v=fOxpKdmVvlk&feature=player_embedded

Hard Night Out

Tänkte dela med mig utav trailers jag såg på igår. Jag vill se ALLA, dom verkar naaajs men det varade lite länge tills jag hade tråkigt igen så jag kunde inte tacka nej till Quiz night på Southside i Zinken med några i klassen. Jag tycker flera ska dit nästa gång för det var riktigt mysigt, då kan vi tävla också;)
Nu undrar jag om alla har bestämt om det blir bio ikväll eller inte?


....Nehep det gick visst inte att lägga upp trailers nu. Lateeer


Let's Go Surfing

Jag vet...det var ett bra tag sedan jag skrev men det har faktiskt inte hänt något och inget kul nog att berätta om har cirkulerat i mina tankar. Förs nu kanske.
En stor del av min ångest var projektarbetet som nu är done and over with, hallelujah! amen! Förutom att igår kändes som världens längsta dag var hela veckan ( tis-tors) oskön och det var som att jullovet inte hade hänt. Tre dar! och med en lektion på onsdagar räknas den knappt. Två timmar efter att jag kom hem igår kl 4 ungefär skulle jag ta en powernap vilket slutade med att jag vaknade imorse kl 3, somnade om, såg på Fresh Prince kl 5, somnade om, åt frukost till Ska Du Säga kl 6, somnade om igen för att sedan äta ännu mera och kolla på Doctor Who. Nu ligger jag i sängen och gör...inget.

Ohmygaaad, skulle lägga upp en låt från youtube och hittade den här. sööt!


RSS 2.0